Reiki healing på distans i Umeå, Sundsvall, Växjö, Karlstad med flera

Reiki healing som behandling

Hit till mig, Lifted by Lillemor, kan du vända dig för att få hjälp med reiki healing som behandling. Den här behandlingsmetoden är både mjuk och effektiv vid exempelvis smärta och ångest. Med min hjälp vill jag kunna hjälpa så många som möjligt, oavsett vart i landet man befinner sig. Det spelar ingen större roll om du befinner dig i Umeå, Sundsvall, Karlstad, Växjö eller någon annan stad i Sverige, du kan då erhålla min hjälp på distans.

Jag har gått reiki steg 1 och 2, utöver det har jag även gått några extra kurser. Det gör att jag har kunskapen som behövs för att erbjuda hjälp till mina kunder, dessutom har jag med mitt arbete samlat på mig en hel del erfarenhet.
Skatteverket har numera godkänt som friskvård, har du ”friskvårdspeng” på arbetet kan du därmed använda den till reikibehandlingar.

Så hur fungerar reiki healing?
En behandling inom reiki healing, på distans eller genomfysiskt möte, ger dig en djupgående avslappning som i sin tur löser upp spänningar i kroppen. Vid denna avslutning får kroppen en chans att återhämta sig och sedan använda sin energi för att starta den naturliga läkningsprocessen.

Som sagt erbjuder jag reiki healing på distans, vilket gör att alla kan vända sig till mig för att få hjälp. Det spelar därmed ingen roll ifall du befinner dig i exempelvis Umeå, Karlstad, Växjö eller Sundsvall med närliggande områden.

Behandlingstid & priser:
200:- / 30 min
400:- / 60 min 
10 ggr behandling (30 min) 1500 kr

Vill ni veta mer?