Online healing Karlstad, Östersund och övriga delar av landet

Starta kroppens egen läkningsprocess

Hos mig kan du få hjälp med reiki healing både genom ett fysiskt möte men även genom online healing. Jag erbjuder healing online för att kunna nå ut till kunder som inte har möjligheten till ett fysiskt möte, om man exempelvis befinner sig i Karlstad, Östersund eller någon annan stad i Sverige. Min ambition är att kunna hjälpa alla som vill ha och behöver min hjälp.

För att få min hjälp med healing behöver man varken ha någon religiös tro eller vara övertygad om att det fungerar. Det spelar inte heller någon roll om du är spirituellt eller vetenskapligt lagd, healing är ett alternativ för alla. Idag finns det modern forskning som visar på att reiki healing är effektiv i många olika sammanhang. Därmed klassas reiki idag som rehabiliterande friskvård, godkänd av Skatteverket.

I dagens samhälle lever många ett stressigt och ohälsosamt liv, som i sin tur leder till värk, spänningar och oro som påverkar oss både psykiskt och fysiskt. Att få hjälp med healing ger dig möjligheten att släppa det negativa och fokusera på att förbättra ditt mående till det positiva.

Healing hjälper till att starta kroppens egen läkningsprocess samt att fylla på energiförrådet. Behandlingen resulterar i en djup avslappning som i sin tur leder till att mentala och fysiska spänningar kan lösas upp. Vår kropp och vårt psyke får då möjligheten att kunna återhämta sig samt att energin används för att man ska kunna läka sig själv. Eventuella känslor och tankar kan då ta tillfället i akt att komma upp till ytan, vilket gör att man kan bearbeta dem för att sedan kunna släppa taget.

Priser:
30 min 200 kr
60 min 400 kr
10 ggr behandling (30 min) 1500 kr
Vid speciella tillfällen har jag även gratis behandling, annonserar då om detta på min facebooksida.

Vill ni veta mer?