Distans – reiki healing i Östersund, Norrköping och övriga Sverige

Få hjälp oavsett vart du befinner dig

Min ambition är att kunna hjälpa så många som möjligt, därför erbjuder jag reiki healingdistans. På så sätt kan ni få min hjälp oavsett om du bor i Norrköping, Östersund eller någon annanstans i Sverige.

Reiki är en form av healing, för att behandlas behöver man inte vara varken övertygad eller ha någon religiös tro. Det unika med reiki healing är att det kan tas emot av alla, både de som är spirituellt och vetenskapligt lagda. Dagens moderna forskning visar att den här typen av behandling är effektiv i en rad olika typer av situationer.

Som redan nämnt på hemsidan arbetar reiki med kroppens egna naturliga läkningsprocess, behandlingen hjälper processen att komma igång. Utöver det hjälper reiki healing att fylla på kroppens energiförråd som i sin tur används för att läka.

Skulle du vara intresserad av att erhålla min hjälp me3d reiki healing på distans är du varmt välkommen att höra av dig till mig, så bokar vi in en tid som passar för oss båda. Tveka inte på att kontakta mig ifall du skulle ha några frågor om reiki healing eller det jag erbjuder.

För att få kontinuerliga uppdateringar om mig, mitt företag och mina tjänster rekommenderar jag dig att följa mig på Facebook. Där uppdaterar jag allt oftare med sådant som är aktuellt.

Vill ni veta mer?